Onze Partners

Op de Bossewaard werken we samen met een aantal partners. Hieronder de partners op een rijtje en met meer informatie.

Natuurspeelweide Cothen

Leuk, leerzaam, laagdrempelig en gratis voor jong en oud. Natuurspeelweide Cothen is een kleinschalige speelplek, gelegen op het erf van De Bossewaard Abrona. Hier kom je allerlei dieren tegen, zoals poezen, kippen, konijnen, alpaca’s, geiten, schapen en koeien. Er is een rustpunt waar je iets kunt drinken en er zijn toiletten aanwezig.

Biologische boerderij Miltenburg, Schalkwijk

Op de Bossewaard hebben we ook koeien (kalveren) staan. Deze kalveren zijn van de sociaal betrokken partner, boerderij Miltenburg uit Schalkwijk. Het is een biologische boerderij. De Bossewaard is ook biologisch.

Bed & Brood de Vogelpoel, Wijk bij Duurstede

We hebben het geluk dat we een Alpaca fokker in de buurt hebben die zijn hengsten bij ons stalt. Daarmee hebben we het genot van deze leuke dieren. De Alpaca’s zijn van Bed & Brood de Vogelpoel in Wijk bij Duurstede.

De heer Meerwijk, Wijk bij Duurstede

Al jaren hebben we konijnen van de heer Meerwijk uit Wijk bij Duurstede.

blubase, Zwolle

Een groot deel van ons huidige industrieel werk komt van blubase (voorheen Solarstell) uit Zwolle. Dit zijn meestal onderdelen die in elkaar gezet moeten worden wat monteurs kunnen gebruiken voor het kunnen installeren van zonnepanelen.

Tractive Suspension, Cuijk

Een ander industrieel werk komt van Tractive Suspension uit Cuijk. Dit zijn vaak wat kleinere onderdelen voor de speciale schokbrekers.


Ook partner worden?

Neem gerust contact met ons op!